spot_img

Tesis çalışmalarına hız verildi

Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve Basın Vakfı Genel Başkanı Yılmaz Karaca, beraberindeki heyet ile birlikte tesis çalışmaları kapsamında Aydın’ın Didim ilçesinde çeşitli temaslarda ve incelemelerde bulundu.

Duyurular

Basın Vakfı’na tesis kazandırılması çerçevesinde Türkiye’nin çeşitli illerinde incelemelerde bulunan Başkan Karaca, bu kapsamda Aydın ve Didim Gazeteciler Cemiyeti’nin yürüttüğü Aydın Basın sitesi çalışmalarını da yerinde inceledi.
Bu amaçla kurulan kooperatifin kongresine de katılan Karaca ve beraberindeki heyet, Aydın Basın sitesinin yapılacağı araziyi de gezdi.
Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı’na tesis kazandırılması çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulunan Genel Başkan Yılmaz Karaca, “Aydın ve Didim Gazeteciler Cemiyeti tarafından başlatılan bu projeyi biz de destekliyoruz, gazetecilerin yararlanacağı çok güzel bir proje. Diğer cemiyetlerimizin de bu tür projeleri oldu, bazıları da başlama aşamasında. Emeği geçenleri kutluyorum. Biz de Basın Vakfı’na üyelerimizin yararlanabileceği tesisler kazandırılması noktasında inceleme, çalışma ve araştırmalarımız sürüyor” diye konuştu.
Başkanı Karaca ve beraberindeki heyet ayrıca Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve Didim Kaymakamı Halil Avşar’a çalışmalar hakkında bilgi vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Karaca ayrıca günün anısına Başkan Atabay ve Kaymakam Avşar’a birer plaket takdim etti.

- Basın Vakfı -spot_img

Güncel Haberler