spot_img

Yeni dönemde hedeflerimiz

Duyurular

Rahmetli Dünya Gazetesinin sahibi Nezih Demirkent’in öncülüğünde kurulan Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı hedeflediği çıtaya yükselemese de 2014‘den buyana gerek Türk Dünyasındaki çalışmaları ile gerekse,  mesleki sorunlara eğilmesi ile mücadelesini sürdürüyor.

Nisan 2020 de yapmamız gereken genel kurulumuzu  Pandemi nedeniyle Ağustos ayında Zonguldak’ta gerçekleştirdik. Mütevelli kurulu üyelerimizin büyük ilgi gösterdiği kongremizde yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk. Tüm bölgelerden arkadaşlarımız görev aldı.

Vakfımızın en büyük hedeflerinden biri Meslektaşlarımızın büyük bir ihtiyacı olan sosyal tesis ve yaslı meslektaşlarımız için yaşam merkezi kazandırmak. Bu konuda Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız ve Vakfımızın Başkan yardımcısı Semra Şener’in önderliğinde yapılan çalışmalar sonrasında Didim’de bazı yerler tespit edilmiş ve görüşmeler devam ediyor.

Bu dönem içinde Pandemi nedeniyle çalışmalarımız zaman zaman aksasa da fırsat bulduğumuz dönemlerde çalışmalara hız vereceğiz.

2015 yılında başladığımız Türk Dünyası Basın Şurası toplantılarına da salgının biraz rahatlaması ile devam edeceğiz.

Değerli arkadaşlarımız sitemiz bir süre kapanmıştı şimdi yeni bir sayfa ile tekrar başladı. Bundan böyle çalışmalarımızı sitemizden duyuracağız.

Yeni dönemde hedeflerimize ulaşmak dileği ile saygılarımı sunarım.

Yılmaz Karaca

Gazeteciler Cemiyetleri